zondag 4 november 2012

Ted

De achtjarige John doet een wens en zijn beste vriend, teddybeer Ted, komt tot leven. Zevenentwintig jaar later zijn Ted en John nog steeds huisgenoten, die een groot deel van de dag spenderen aan blowen, drinken en slechte films uit de jaren tachtig kijken. Dit tot groot ongenoegen van Johns vriendin Lori, die graag zou zien dat John zijn leven en hun relatie wat serieuzer nam.

'Ted' heeft eigenlijk een beproefd concept over opgroeien, het leven serieus nemen en de keuze moeten maken tussen vrienden van vroeger en het uitstippelen van je verdere leven. Romance versus bromance, zogezegd. Het toevoegen van een pratende, drinkende, vloekende en zich in het rond n..kende teddybeer aan dit concept? Een geniale vondst!

Wie op basis van de trailer een harde, vuilgebekte komedie verwacht, zoals ik, komt deels bedrogen uit. (Geen zorgen, er zitten genoeg harde grappen in 'Ted'.) De film is dramatischer, serieuzer en – vooral op het einde – veel spannender dan je zou verwachten. Met een glansrol voor regisseur, scenarist en hoofdrolspeler Seth MacFarlane uiteraard.

Nieuwe trailers:
* Lawless (release op 15 november). Shia LaBeouf en Tom Hardy als broers die het niet zo nauw nemen met de wet en die het aan de stok krijgen met sheriff Guy Pearce.
* Looper (release op 29 november). Joseph Gordon-Levitt moet zijn toekomstige zelf (Bruce Willis) vermoorden of de loop van zijn eigen leven veranderen.
* The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (release op 14 november). Het laatste deel van de Twilight-reeks, met de immer apathisch acterende Kristen Stewart in de hoofdrol.
* The Hobbit: An Unexpected Journey (release op 12 december). Het eerste deel van de Hobbit-trilogie van Peter Jackson, een prequel op 'The Lord of the Rings'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!