woensdag 13 juni 2012

La vache qui rit!


In bad in de afwasteil. Ze vond het heerlijk! Ze was voortdurend aan het trappelen en spetteren van enthousiasme. Alleen een beetje jammer dat daardoor het hele huisje blank stond. Goede les voor de volgende keer: het teiltje hoeft heus niet zo vol…

Regelmatig komen er straaljagers over vliegen. Zo ook vanmorgen. Misschien zit er ergens een vliegbasis in de buurt? Hoe dan ook: tot grote verbazing van Baby Attorama, die iedere keer nieuwsgierig naar de lucht gaat zitten staren.

Papa en opa passen op terwijl mama en oma boodschappen gaan doen. Wanneer in Frankrijk, doe als de Fransen, dus: bij Lidl. Die kwamen terug met drie dagen aan boodschappen, dus voorlopig zijn we voorzien. Bij elkaar waren mama en oma zo’n anderhalf uur weg – onze ukkepuk lag al die tijd op bed. Die moest blijkbaar wat inhalen (vanmorgen niet zo goed geslapen).

Eerste (muggen- ?) beet voor ons meisje, die eventjes begon te brullen, maar daarna weer verder ging met spelen alsof er niets aan de hand was. En dat was er natuurlijk ook niet.

Nederland zo goed als uitgeschakeld op het EK na twee verloren wedstrijden. Niet echt veel van meegekregen, afgezien van een enkeling die zich in het oranje gehuld (opnieuw) naar de kantine begaf. Wel aanmerkelijk minder dan afgelopen zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!